Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

AEKFANS: «Δώστε και την ζωή σας γι αυτή την κούπα»

Μήνυμα προς τους παίχτες της ΑΕΚ έστειλε με σχετική ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος AEKFANS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προs παικτεs τηs ΑΕΚ: Αν ειστε αντρεs πρεπει να μπειτε μεσα και με τα καρυδια σαs ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ:

ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.

Πρεπει να δωσετε το αιμα σαs ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ζουν και αναπνεουν γι αυτην την κουπα εδω και 9 χρονια!

Για αυτουs που εξαντλησαν μεσα σε μια μερα ολα τα εισιτηρια που πηραμε.

Για αυτουs που αναγκαστηκαν να παρουν εισιτηρια κι απο τον Ατρομητο προκειμενου να ειναι διπλα στην καψουρα μαs. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, που μονο ακουγονταs το ονομα τηs σε πιανει ανατριχιλα...

Για ολουs εμαs που θα φερουμε τα παιδια μαs για πρωτη φορα στο γηπεδο ετσι ωστε να συνδυαστει αυτη η παρθενικη τουs φορα με ΤΙΤΛΟ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!

VAMOS FUERTE ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!

2001-2011, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ AEKFANS,
www.aekfans.gr
e-mail: aekfans@aekfans.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΥΓ1. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΑ...

ΥΓ2. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ: ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Πηγή: aek1924.gr

________________________________________

ΤΟ PELLA-NEWS.COM ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ...
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ Η...
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Ενώ υπάρχει στο fb σελίδα με τίτλο: ΑΕΚ Κυπελλούχος Ελλάδος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.