Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

VIDEO: Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Με ιερή κατάνυξη και συγκίνηση για την Ανάσταση του Θεανθρώπου εκατομμύρια Χριστιανοί, συνέρρευσαν στους ναούς ανά την Ελλάδα για να ακούσουν το "Χριστός Ανέστη" και να γιορτάσουν για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.

Η κάμερα του pella-news.blogspot.com βρέθηκε στο Λουτροχώρι Ν.Πέλλας και βιντεοσκόπησε την Λειτουργεία της Αναστάσεως. Την ώρα που ο Ιερέας έψαλε το "Χριστός Ανέστη", πλήθος πυροτεχνημάτων γέμισε τον ουρανό του ακριτικού χωριού και οι πιστοί ασπαζόντουσαν ευλαβικά μεταξύ τους, όπως άλλωστε αρμόζει και από την ιερή παράδοση.

Δείτε χαρακτηριστικά τα παρακάτω βίντεος:

Ανάσταση 2011 στο Λουτροχώρι (1)




Ανάσταση 2011 στο Λουτροχώρι (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.