Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: «Σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό...»

«...έχετε χάσει τήν επαφή με την πραγματικότητα» ...τάδε έφη ο πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς πρός τον Γιώργο Α.Παπανδρέου.

Η φράση πού βλέπετε στόν τίτλο προκάλεσε ρίγη ηλεκτρισμού σήμερα στό πολιτικομιντιακό τσίρκο πού κυβερνάει - υποτίθεται - τη χώρα...
Ειπώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ τών πολιτικών αρχηγών...
Φυσικά η γνώμη τού Σαμαρά για τον Καραμανλή - παρασκηνιακά - είναι γνωστή και δεδομένη είναι άλλο όμως να τού ξεφεύγει και δημόσια, όπως φαίνεται ότι έγινε σήμερα και όπου φαίνεται να κατηγορεί τον Παπανδρέου ότι είναι τόσο χαμένος , τόσο αποτυχημένος πού μοιάζει ήδη με τον πρώην πρωθυπουργό...
Τόσο πολύ!!!!
Συγκεκριμένα...
Σε σας βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, ανέφερε ο κ. Σαμαράς απαντώντας στην κριτική του κ. Παπανδρέου ότι παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν και «την υπεράσπιση του προηγούμενου πρωθυπουργού, του κ. Καραμανλή, με τον οποίο ταυτίζεστε».

Δείτε το σχετικό βίντεο (στό 1.10 η περίφημη φάση )...



__________
Πηγή: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.