Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:ΤΟ PORCINI ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

...ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
...ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ,
ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ... ΜΕΣΩ "FACEBOOK",
ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ:


ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ !!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ''PORCINI DELI''...

Το Porcini άνοιξαν ο Χρήστος κι ο Σταύρος τον Οκτώβριο του 2009 στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου Πέλλας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας - Καϊμακτσαλάν.

Με οδηγό το μεράκι, το σεβασμό στην παράδοση και την αγάπη για την τέχνη της γαστρονομίας, σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας αισθητική, αρώματα και γεύσεις σ’ένα ζεστό χώρο στο κέντρο του χωριού.

Σκοπός τους η εισαγωγή και διάθεση εδεσμάτων υψηλής ποιότητας και αξίας από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα: αλλαντικά (προσούτο, μορταδέλα κλπ), τυροκομικά (ιταλικά τυριά όπως mozzarella, gorgonzola κ.ά.), αλιευτικά (αλίπαστα, σολομούς κ.ά.), πατέ, ζυμαρικά, σάλτσες και πολλά άλλα. Διαθέτει, επίσης, μεγάλη ποικιλία από ποτά και εκλεκτά κρασιά.

Επισκεφτείτε το ώστε να ανακαλύψετε το πάθος της δουλειάς των Σταύρου και Χρήστου: δοκιμάστε τα προϊόντα τους στο κατάστημά και συμβουλευτείτε τους για τους ιδιαίτερους συνδυασμούς γεύσεων και κρασιών.

Κι αν ψάχνετε κάποιο δώρο, μπορείτε να ζητήσετε ένα πρωτότυπο καλάθι ειδικά φτιαγμένο για εσάς!

Για πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.