Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Το νέο πρόγραμμα αποκομιδής σκουπιδιών και ανακύκλωσης






ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πληροφορίες: Καραπαναγιώτης Ιγνάτης

Τηλ. 2381351807



Ενόψει της θερινής περιόδου και της αύξησης των ποσοτήτων των σκουπιδιών και των ανακυκλώσιμων υλικών, ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα αποκομιδής σκουπιδιών και ανακύκλωσης.


Το πλήρωμα των απορριμματοφόρων του Δήμου μας, ξεκινά την αποκομιδή για την πόλη της Σκύδρας από ώρα 07:15 καθημερινά πλην Κυριακής και των Τοπικών Κοινοτήτων από ώρα 07.30 πλην Κυριακής επίσης. Παρακαλούνται οι δημότες μας σύμφωνα με τις ημέρες και τις παραπάνω αναφερόμενες ώρες, να βγάζουν τα σκουπίδια τους, τις συγκεκριμένες ώρες, προκειμένου να αποφεύγεται η τυχόν συλλογή τους εκτός των κάδων.


Με την ευκαιρία της αλλαγής του προγράμματος, θα παρακαλούσαμε τους δημότες μας τα οργανικά σκουπίδια (κυρίως αποφάγια) να τοποθετούνται στις ειδικές σακούλες απορριμμάτων, πάντοτε κλειστές και μόνο εντός των κάδων, ενώ τα ανακυκλώσιμα υλικά πριν τοποθετηθούν εντός των μπλε κάδων, να συμπιέζονται (πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά, χαρτόνια), προκειμένου να αυξήσουμε τις ποσότητες αποκομιδής.

Ο αρμόδιος

Αντιδήμαρχος καθαριότητας

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος

_________________________________________________________________
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.