Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ανακύκλωση του Δήμου Αλμωπίας στο Γυμνάσιο Πετριάς-Σκύδρας

...αύριο, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και χαρτιού στο Γυμνάσιο Πετριάς από το Δήμο Αλμωπίας.
Ήδη έχει συγκεντρωθεί σημαντική ποσότητα συσκευών από τη σχολική κοινότητα, καθώς και από κατοίκους της περιοχής, που έφεραν με δικά τους μέσα συσκευές για ανακύκλωση, δείχνοντας, την περιβαλλοντική τους ευαισθησία. 

Παράλληλα το Γυμνάσιο Καλής, το οποίο ενημερώθηκε, συμμετέχει στη δράση συγκεντρώνοντας συσκευές για ανακύκλωση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να φέρουν συσκευές ή χαρτί μέχρι Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο χώρο του Γυμνασίου Πετριάς.

Σχόλια pella-news:
1. Συγχαρητήρια στους αρμοδίους του Δήμου Αλμωπίας, αφενός γιατί βοηθάνε στην έμπρακτη  ανακύκλωση, ξεκινώντας από τα σχολεία και την νεολαία, που αποτελεί το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και θα αποτελέσει τη μελλοντική της βάση για εξέλιξη και αφετέρου στ΄ ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλμωπίας κατάφεραν και διείσδυσαν με τις δράσεις τους, εντός των δύο δημοτικών ενοτήτων (Μενηίδος και Σκύδρας) του γειτονικού Δήμου Σκύδρας.

2. Γνωρίζει κάποιος αρμόδιος στο Δήμο Σκύδρας για το θέμα της ανακύκλωσης που θα λάβει χώρα στα Γυμνάσια Πετριάς και Καλής, από τον Δήμο Αλμωπίας;  Ή οι ιθύνοντες του Δήμου Σκύδρας θα δηλώσουν... άγνοια και για αυτό το θέμα, όπως ακριβώς ανέφεραν στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου στα τέλη Σεπτέμβρη... απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, για το εαν είναι στις προθέσεις τους να συνεργαστούν με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ώστε να πραγματοποιόντουσαν εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Σκύδρας, τον περασμένο Οκτώβρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.