Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αναπλιώτικο Ελαιόλαδο

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του παραγωγού Βαγγέλη Μιχαλόπουλου, στις ποικιλίες λαδοελιό, μανάκι, κορωνιά, απο Ναύπλιο. Πρόκειται για φρέσκο λάδι, μικρής οικογενειακής παραγωγής, απο ελιές ξερικές, χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς χημικά λιπάσματα, με οξύτητα 0,4. Με μεράκι και αγάπη σε όλα τα στάδια της συγκομιδής, έκθλιψης και αποθήκευσης, πωλείται σε όλο τον κόσμο. Η νέα σοδειά 2012-13, είναι διαθέσιμη.

Παραληλλα διαθέτει κι ελιές ξυδάτες, επίσης οικογενειακής παραγωγής καθώς επίσης και μέλι θυμαρίσιο και ανθέων απο την ορεινή Αργολίδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, μπορείτε να στέιλετε μύνημα στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (Αναπλιωτικο Ελαιολαδο) ή να τηλεφωνήσετε στο 6972544523.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.