Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Διαβεβαίωση Ιορδάνη Τζαμτζή: Πληρώνονται οι υπάλληλοι της Π.Ε.Πέλλας και συνεχίζει ομαλά η διαδικασία καταγραφής πορισμάτων του ΕΛΓΑ

Παρέμβαση στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ έκανε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ώστε να επισπευτεί η διαδικασία καταγραφής των πορισμάτων σε διάφορες περιοχές του νομού Πέλλας για ζημιές που έχουν προέλθει από παγετό, χαλάζι και άλλα αίτια.

 Ο ΕΛΓΑ για να βοηθηθεί στο έργο του είχε την συνδρομή υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι οποίοι όμως είναι απλήρωτοι.

 Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε να πληρωθούν οι υπάλληλοι έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία καταγραφής πορισμάτων.

 Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Χατζηαντωνίου η διαδικασία πληρωμής των υπαλλήλων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και θα προχωρήσει η καταγραφή των ζημιών.

 Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Τζαμτζής για το ίδιο θέμα έκανε παρέμβαση και στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ώστε να υπογραφούν οι αποφάσεις και να πληρωθούν οι υπάλληλοι οι οποίοι συνδράμουν στο έργο του ΕΛΓΑ στο νομό Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.