Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στην έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών

Στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών και Νέων παραβρέθηκε το περασμένο Σαβ/κο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Το πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη από τις 23-25 Νοεμβρίου στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας, είχε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρος Δήμας, ο επίσης Ολυμπιονίκης και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών κ. Βαλέριος Λεωνίδης και η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών κα. Κυριακή Γαλάνη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Θεοδωρίδης βράβευσε τους νικητές της πρώτης ημέρα διεξαγωγής των αγώνων απονέμοντάς τους τιμητική πλακέτα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους Προπονητές της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών για την παρουσία τους στους αγώνες, αφού χαρακτηριστικά δήλωσε “αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους νέους αθλητές να βλέπουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να μαθαίνουν το ευ αγωνίζεσθαι παράλληλα με το δρόμο των επιτυχιών”. Τέλος, σε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Πύρρο Δήμα εξήρε τη σημασία μίας τέτοιας διοργάνωσης στην περιοχή της Αλμωπίας, στην Π.Ε. Πέλλας και ευχήθηκε ανάλογες πρωτοβουλίες να υπάρξουν περισσότερες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.