Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το Χωριό του Άϊ-Βασίλη στα Σεβαστιανά-Σκύδρας

Φέτος τα παιδιά δεν χρειάζεται να στείλουν τα γράμματά τους μακριά γιατί ο Αι-Βασίλης ήρθε και είναι κοντά. Η Σκύδρα ντύθηκε γιορτινά και το φιλοξενεί σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό!

Το παραμύθι ξεκίνησε στα Σεβαστιανά της Σκύδρας από τις 23 Νοεμβρίου και θα παραμείνει κοντά μας έως τις 6 Ιανουαρίου.

Καθημερινά ο Αι-Βασίλης υποδέχεται καθισμένος στο θρόνο του, στο ονειρεμένο σπίτι του, τα γράμματα όλων των παιδιών. Το εργαστήρι του, το σπίτι του μάγου, το σπίτι του παραμυθιού είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχουν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το περιβάλλον, το συνάνθρωπο και τα ζώα προσεγγίζοντας παράλληλα την παράδοση του τόπου. Τα Carousel, οι πισίνες, το τρενάκι και πολλά άλλα παιχνίδια θα εντυπωσιάσουν και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!!!

Ο Αι- Βασίλης θα περιμένει το συντομότερο να έρθετε όλοι κοντά του!!! 

 Αυτό το ανεπανάληπτο αυτό παραμύθι πρέπει όλοι να το ζήσουν για αυτό και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.