Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η Υπ.Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο Δήμο Έδεσσας (ρεπορτάζ, βίντεος, φωτορεπορτάζ)

Ρεπορτάζ: Στάθης Δ. Παπαδόπουλος, Pella-News/Taxalia

Μετά το νέο αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη συνεχίστηκε στο Δήμο Έδεσσας. Συνοδευόμενη από τους Βουλευτές κκ. Διονύση Σταμενίτη και Ιορδάνη Τζαμτζή και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου κκ. Γ.Πυργιώτη και Τ.Λιάσκο, η κα. Κεφαλογιάννη έγινε αρχικά δεκτή στην Άρνισσα από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Δήμαρχό Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τους αντιδημάρχους κκ. Χρήστο Βερικούκη και Γεώργιο Κωστίδη με τους οποίους και συζήτησαν για τα θέματα της λίμνης Βεγορίτιδας, θαυμάζοντας παράλληλα τη σπάνια φυσική της ομορφιά.

Στη συνέχεια η Υπουργός και το επιτελείο της επισκέφτηκαν το Ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Έδεσσας Γιάννης Κλημεντίδης, ο γνωστός δημοσιογραφος Μάκης Κωνσταντινίδης, καθώς και αρκετά μέλη της λέσχης.

Την αρχή έκανε ο κ. Μάκης Κωνσταντινίδης με μια ατάκα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 1ο βίντεο...

 Ενώ, αμέσως μετά, μπορείτε να δείτε, τα επόμενα 3 βίντεο (2ο - 3ο - 4ο) από την ξενάγηση που έκανε ο κ. Γιάννης Κλημεντίδης στην κα. Υπουργό και την συνοδεία της...



Στο 5ο βίντεο, μπορείτε να δείτε και το σχετικό αίτημα της Αερολέσχης Έδεσσας, όπως αυτό κοινοποιήθηκε -μαζί με οπτικόακουστικό υλικό στο "Αιθέρων Hotel Air Park"- για την ασφαλτόστρωση του αεροδιαδρόμου σε μήκος 1500μ., ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες του Ανεμοδρομίου, για να μπορέσει να αξιοποιηθεί κατάλληλα και να αποκτήσει διεθνείς προδιαγραφές, αλλά και πολλόυς ξένους επισκέπτες...



Αμέσως μετά, ανέβηκαν στο Παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου, όπου και συζητήσανε για τα θέματα που απασχολούν τον οικισμό και τέλος κατηφόρησαν για τους φημισμένους Καταρράκτες της Έδεσσας, μπροστά στους οποίους και παρουσία του Δήμαρχου, η κα. Υπουργός μας έκανε δίλεπτη δήλωση...


Στη συνέχεια κατεθύνθηκαν στο εσωτερικό του εστιατορίου, όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γιάννου παρουσία του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Αργυρού και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνη Τσώτσου, απέδωσε στην κα Κεφαλογιάννη, κάποια αναμνηστικά δώρα κι ενθύμια. Η κα. Υπουργός και το επιτελείο της, αφού γευμάτισαν πολύ γρήγορα, αποχαιρέτησαν κι έφυγαν ευσπεσμένα για το Μουσείο της Βεργίνας, που περίμενε να τους ξεναγήσει η κα. Αγγελική Κοταρίδη.

Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ, από την επίσκεψη της Υπουργού στο Δήμο Έδεσσας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.