Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ελλάδα - Νησιά Φερόε 0-1

Μια ανεκδιήγητη Εθνική ομάδα, που κάθε φορά παρουσιάζεται και χειρότερη, ηττήθηκε 0-1 από τα Νησιά Φερόε και έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Έντμουντσον (61').


πάτος του βαρελιού" δεν έχει τελειωμό. Μια Εθνική βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε Έλληνα φιλάθλου, γνώρισε ήττα-ντροπή από τα Νησιά Φερόε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου της. Μοιάζει (και είναι) απίστευτο για μια ομάδα που όλοι θαυμάζαμε για τα κατορθώματά της και κατάντησε να χάνει και από... ψαράδες.

Τρίτη εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα ματς, αυτή την φορά από έναν αντίπαλο που απαρτίζεται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και που όμως νίκησε στα ίσια, παίζοντας καλύτερα σε όλο το ματς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα έκανε όλα λάθος. Μια εικόνα απαράδεκτη για την οποία ευθύνονται οι πάντες μηδενός εξαιρουμένου.

Η "γαλανόλευκη" δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ στην έδρα της και μοιραία πήρε αυτό που άξιζε, δηλαδή το απόλυτο τίποτα. Το γκολ του Έντμουντσον στο 61' ήταν και αυτό που χώρισε τις δυο ομάδες και χάρισε μια πανάξια και ιστορική νίκη στα Νησιά Φερόε! Την πρώτη της από το 2011...

Όσο για την Εθνική, άκουσε απίστευτο γιουχάισμα από τους Έλληνες φιλάθλους και το άξιζε. Μια εμφάνιση ντροπιαστική, αποκαρδιωτική. Ιπποτικό χειροκρότημα απ' όλο το γήπεδο για τους φιλοξενούμενους που έζησαν μαγικές στιγμές στο Φάληρο.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης (62' Μαυρίας), Γκέκας (46' Αθανασιάδης).

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Νάτεσταντ, Γκρέγκερσεν, Νάες, Ντάβιντσεν, Χολστ (75' Γιουστίνουσεν), Μπέντζαμινσεν, Βαντχάμαρ, Χάνσον, Όλσεν (88' Κλέμιντ Ολσεν), Έντμουντσον (86' Φέρε).


πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.