Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Σάκοτα!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος επιστρέφει στην Ένωση και θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2017!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:


Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον Ντράγκαν Σάκοτα, προκειμένου ο Σερβοέλληνας τεχνικός να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της «Βασίλισσας» έως το Καλοκαίρι του 2017.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι η διοίκηση έκανε αποδεκτό το πλάνο μακράς πνοής του κυρίου Σάκοτα, το οποίο βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό μοντέλο οργάνωσης του Αναπτυξιακού Προγράμματος (της ΑΕΚ). Λεπτομέρειες του πλάνου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει τον εμβληματικό και λαοφιλή προπονητή για την επιστροφή του στην «Ένωση», την οποία το 2002 οδήγησε στην ενδοξότερη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας της.


Πηγή; gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.