Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγή στο σήμα της Ρεάλ

Με στόχο να αποφύγει τις διαμαρτυρίες από τους Μουσουλμάνους, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε μια μικρή αλλαγή στο σήμα της με αφορμή την συνεργασία της με την Εθνική τράπεζα του Άμπου Ντάμπι.


Οι πρωταθλητές Ευρώπης υπέγραψαν τριετή συνεργασία με την Εθνική τράπεζα του Άμπου Ντάμπι και με αφορμή το συγκεκριμένο deal αποφάσισαν να αλλάξουν ελαφρώς το έμβλημά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι αφαίρεσαν από την κεφαλή του στέμματος που υπάρχει στο logo της ομάδας τον μικρό σταυρό, προκειμένου να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες από τους Μουσουλμάνους κατοίκους του Άμπου Ντάμπι κατά την προώθηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ισπανική "Marca". Το σήμα θα παραμείνει ως έχει στην Ευρώπη.


πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.