Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ξεσηκωμός για τον βιαστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Ελεύθερος αφέθηκε ο Τσεντ Έβανς, 2,5 χρόνια μετά την καταδίκη του για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας και ελπίζει πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα του δώσει και πάλι την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο.


Ο Ουαλός επιθετικός είχε κατηγορηθεί ότι βίασε μια νεαρή κοπέλα σε ξενοδοχείο πριν από τρία χρόνια και εξέτισε την μισή ποινή της 5ετούς φυλάκισης που του είχε επιβληθεί.

Ο ίδιος ο Έβανς παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη άλλα αυτό δεν συνέβη χωρίς την θέλησή της. Παρόλα αυτά η νεαρή κοπέλα κατάφερε να πείσει το δικαστήριο ότι ο Έβανς την βίασε.

Τον περασμένο μήνα ο 25χρονος άσος αποφυλακίστηκε και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις με την Σέφιλντ. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα καθώς οι οπαδοί του συλλόγου δεν επιθυμούν να τον δουν να ξαναφορέσει την φανέλα της Σέφιλντ. Μάλιστα, σε σχετικό debate συγκεντρώθηκαν 157.000 υπογραφές που ζητούν από τον σύλλογο να διώξει τον παίκτη.

«Θα είναι σπάνιο και εξαιρετικό προνόμιο να μου επιτραπεί να ξαναπαίξω επαγγελματικά. Η ελπίδα μου είναι πως θα μπορέσω να επιστρέψω. Αν αυτό γίνει θα το κάνω με τόση ταπεινότητα έχοντας πάρει ένα επίπονο μάθημα. Θα ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία, αν και ξέρω πως δεν θα συμφωνούν όλοι», είχε πει μετά την αποφυλάκισή του ο Έβανς.

Ο προπονητής της Σέφιλντ, Νάιγκελ Κλαφ όπως φαίνεται δεν έχει αποφασίσει να τον θέλει στην ομάδα του, αλλά το γεγονός ότι του έχει επιτρέψει να κάνει προπονήσεις δεν σημαίνει ότι θα του προσφέρουν και συμβόλαιο. Την απόφαση πάντως, θα την πάρουν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.