Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Επαναλαμβάνεται το Άρης - ΠΑΟΚ!

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «κίτρινοι» και το Άρης - ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά!


Το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ... Ο Άρης είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο τελικά αποφάσισε να επαναληφθεί ο αγώνα των «κίτρινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα μειώθηκε η τιμωρία του Άρη σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αποφασίστηκε η επιστροφή του παραβόλου στην ΚΑΕ.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν ο το ματς θα συνεχιστεί από το 19ο λεπτό, όταν και είχε διακοπεί ή θα διεξαχθεί από την αρχή.

Αναλυτικά:

"Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα".



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.