Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Mπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών ο Αντριάνο

Κατηφόρας... συνέχεια για τον Αντριάνο, που όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα Μέσα εμφανίζεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνεργίας σε διακίνηση ναρκωτικών.


Κάποτε ήταν το απόλυτο θωρηκτό στην επίθεση της εθνικής Βραζιλίας και της Ίντερ. Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν και η κατηφόρα συνεχίζεται για τον 32χρονο άσο που συζητάει με τη Χάβρη για να αγωνιστεί στη β' κατηγορία της Γαλλίας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των Βραζιλιάνων, φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της χώρας, ο Αντριάνο είχε αγοράσει μία μοτοσικλέτα το 2008, την οποία εμφανίζεται να έδωσε στη συνέχεια στη μητέρα ενός γνωστού εμπόρου ναρκωτικών, του Πάουλο Ροτζέριο ντε Σόουζα Παζ, γνωστού ως "Μίκα".

Η συγκεκριμένη μηχανή χρησιμοποιήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών σε μία από τις φαβέλες του Ρίο, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην κατοχή μίας συμμορίας, της "Κομάντο Βερμέλιο".

Ο Αντριάνο πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ όπως αναφέρεται στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, δεν είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί του, τη στιγμή που επρόκειτο να "πετάξει" πίσω στο Ρίο ντε Τζανέιρο το βράδυ της Τρίτης. Οι εισαγγελείς δεν έχουν βγάλει ένταλμα σύλληψης για την ώρα, αλλά ζήτησαν την κατάσχεση του διαβατηρίου του.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.