Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια η Εθνική

Μετά από χρόνια και χάρη στις προσπάθειες του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στο World League.

Το καλοκαίρι και παρά την μεγάλη προσπάθεια, η Εθνική δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ απέναντι στο Μαυροβούνιο, χάνοντας την πρόκριση για το World League.
Παρά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η διοίκηση της ΕΟΠΕ και προσωπικά ο προέδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης όχι απλα δεν τα παράτησε, αλλά συνέχισε την προσπάθεια για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια μετά από 10 χρόνια. Μια προσπάθεια που σήμερα Παρασκευή απέδωσε καρπούς, καθώς η FIVB έκανε δεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας για συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση.

Πλέον ο χρόνος πιέζει και στην ΕΟΠΕ έχουν 15 μέρες προκειμένου να καλύψουν τις εγγυήσεις που χρειάζονται για μα συμμετάσχει η ομάδα. Εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το παράβολο και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το δεδομενο είναι πως ήδη έγινε το πρώτο βήμα για την επιστροφή στο World League και μένει να γίνουν και τα επόμενα για να βρεθεί και πάλι η Εθνική απέναντι στους μεγάλους. Κάτι που αν τελικά συμβεί θα έχει να κάνει με την μεγάλη προσπάθεια του Αχιλλέα Μαυρομάτη που το πίστεψε και πάλεψε γι' αυτό.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.