Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Προς χειμώνα το Μουντιάλ του Κατάρ

Μπορεί οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι να πρότειναν διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ την άνοιξη, αλλά η FIFA συγκλίνει προς τη διεξαγωγή του για το χειμώνα του 2022, ανακοινώνοντας πιθανές ημερομηνίες.


Δύο πιθανές ημερομηνίες - αμφότερες χειμώνα- ανακοίνωσε η FIFA μέσω του γενικού γραμματέα της, όσον αφορά τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ το 2022. Ιανουάριος - Φεβρουάριος και Νοέμβριος - Δεκέμβριος τα επικρατέστερα σενάρια.

"Είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της διοργάνωσης, με δυο ημερομηνίες να έχουν προκύψει. Η πρώτη Ιανουάριο με Φεβρουάριο και η δεύτερη Νοέμβριο με Δεκέμβριο, αλλά μας έχουν ζητήσει να σκεφτούμε και την πιθανότητα του Μαϊου. Θα ακούσουμε όλες τις τοποθετήσεις για να προετοιμαστούμε για την επόμενη συνάντηση, προκειμένου να επιταχύνουμε και να λάβουμε την τελική απόφαση το ταχύτερο δυνατό", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε.

Αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο που έπεσε στο τραπέζι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων για διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου το Μάιο, οι ημερομηνίες που ανακοίνωσε ο Ζερόμ Βάλκε μοιάζουν ως η ιδανική εποχή τέλεσης του Μουντιάλ (αν και άφησε και αυτός με τη σειρά του τις παραδοσιακές ημερομηνίες Ιουνίου- Ιουλίου), όπως συμφώνησε μαζί του ο εκτελεστικός διευθυντής του Κατάρ 2022, Χασάν Αλ Ταβαντί.


Πηγή: sport24,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.