Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαρρής για Ζωγράφο

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, κ.Σιμιτζόγλου πρόκειται να βρεθούν οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαρρής για... συστάσεις, μετά από όσα ακούστηκαν για την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.


Η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ το βράδυ της Πέμπτης, έφερε κύμα αντιδράσεων, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να "δείχνει" τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον "Τίγρη" να μην αφήνει αναπάντητα τα πυρά.

Μετά από όλα αυτά ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου έχει πάρει την απόφαση να καλέσει τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ηγέτη της ΑΕΚ, όσο όμως και τον Γιώργο Σαρρή για... συστάσεις, κάτι που πρόκειτια να γίνει την ερχόμενη Τρίτη (18/11) ή Τετάρτη (19/11).

Ο κ.Σημιτζόγλου έκρινε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση θα εκτονωθεί η κατάσταση, κάτι άλλωστε που έπραξε και στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τους οποίους κάλεσε να δει την προσεχή Πέμπτη (20/11).


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.