Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Προσφυγή στο ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα για την Αγιά-Σοφιά. Κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της νομιμότητας του σχεδίου.


Φαίνεται πως το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα αποασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα. Όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Νέας Φιλαδέλφειας (filadelfia-xalkidona.gr), περίπου 18-20 κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της νομιμότητας του γηπέδου.

Στην αίτησή τους οι κάτοικοι φέρεται να ζητούν να ακυρωθούν ο αποχαρακτηρισμός του οικοπέδου, η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου των οδών Φωκών και Αττάλειας, η χρησιμοποίηση δημοτικής περιουσίας χωρίς αποζημίωση στο Δήμο, η τροποποίηση των όρων δόμησης και η αλλαγής χρήσης γης του οικοπέδου της ΑΕΚ, από χώρο στέγασης όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων σε χρήση μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες ποδοσφαίρου και επαγγελματική αξιοποίηση του οικοπέδου.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν ανησυχεί και ξεκαθαρίζει ότι το σχέδιο ανέγερσης του γηπέδου είναι κατοχυρωμένο από όλες τις πλευρές και η ανέγερση του γηπέδου θα γίνει κανονικά παρά τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν στην πορεία.



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.