Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ: ΜΟΝΗ 1η Η ΑΕΚ

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Εδειξαν τα... δόντια τους οι «δικέφαλοι»! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν οι μεγάλοι νικητές των δύο σημαντικότερων αγώνων του Σαββάτου (29/1), για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο χάντμπολ, με μόνο έναν όμως απ' αυτούς να βγαίνει διπλά κερδισμένος. Η ΑΕΚ χάρη σε τέρμα του Βακάλη 40΄΄ πριν το φινάλε νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας στο άδειο από κόσμο λόγω τιμωρίας, κλειστό του Βύρωνα με 27-26.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν την ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ευαγγελίδης 12΄΄ σταμάτησε στον τερματοφύλακα Κουλούρη. Για τη φάση αυτή η ομάδα της Ημαθίας ζητάει φάουλ που δεν δόθηκε. Όπως και να έχει πάντως, χάρη στο νέο της θετικό αποτέλεσμα αλλά και στο μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Άργος, έμεινε μόνη της στην κορυφή.

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό του Βύρωνα όπου και πάλι βρέθηκαν περισσότεροι από τους 20 που επιτρέπει ο κανονισμός (σ.σ. ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών) με τον προπονητή του Φιλίππου, Γιώργο Χατζόγλου να ζητάει το λόγο από έναν από τους θεατές στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά και να δημιουργείται ένταση. Ομως τα πνεύματα σύντομα ηρέμησαν.

Στο Άργος, το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε να ξεκινήσει μετά από βλάβη στο χρονόμετρο. Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα οι διαιτητές απέβαλαν τον Μίτροβιτς .
Κατά τα άλλα, χωρίς να αναδείξει νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δούκα και ΧΑΝΘ. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 22-22. Τα Βριλήσσια πήραν μια σημαντική νίκη κόντρα στον Ζαφειράκη, ενώ Ιωνικός και Πανελλήνιος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 26-26. Τέλος, ο Αερωπός επικράτησε με 26-24 του Κύδωνα Χανίων.

Τα αποτελέσματα της 15η αγωνιστικής:

Διομήδης Αργους-ΠΑΟΚ 27-29
ΑΕΚ-Φίλιππος Βερ. 27-26
Ιωνικός Ν.Φ.-Πανελλήνιος 26-26
Αερωπός Εδεσσας-Κύδων Χανίων 26-24
Βριλήσσια-Ζαφειράκης Νάουσας 33-25
ΑΣΕ Δούκα-ΧΑΝΘ 22-22

Η βαθμολογία σε 15 αγώνες:

ΑΕΚ 24
ΠΑΟΚ 22
Διομήδης Άργους 22
ΑΣΕ Δούκα 21
Φίλιππος Βέροιας 20
Αερωπός Έδεσσας 16
Βριλήσσια 14
Κύδων Χανίων 10
ΧΑΝΘ 10
Πανελλήνιος 8
Ιωνικός Ν.Φ. 7
Ζαφειράκης Νάουσας 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.