Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ...

Γράφει ο Κριός στο logia-starata

Από την σημερινή ειδησεογραφία διαβάζουμε: «Ένταση σημειώθηκε στην επιτροπή της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής και καταθέτουν τις απόψεις τους οι αρμόδιοι φορείς.

Αφορμή αποτέλεσαν οι καταγγελίες του προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό της Αθήνας Αντώνη Σταματόπουλου, ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση του Μετρό απειλούν τους εργαζόμενους ότι όποιος απεργήσει θα απολυθεί.

«Αποχωρώ γιατί δεν μπορώ να μιλήσω με το μαχαίρι στο λαιμό. Θα καταθέσω υπόμνημα με τις απόψεις του Σωματείου και θα πάω να περιφρουρήσω την απεργία των εργαζομένων», σημείωσε ο κ. Σταματόπουλος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις υπέρ και κατά της θέσης του.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας, χαρακτήρισε τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων «βαρύτατη προσβολή προς το κοινοβούλιο και τα κόμματα» και πρόσθεσε: «Εδώ είναι ο χώρος του ελεύθερου διαλόγου. Συνδικαλιστής που δεν καταθέτει εδώ στη Βουλή τις απόψεις του σημαίνει ότι, είτε δεν πιστεύει στα επιχειρήματά του ή ότι αυτά που υπερασπίζεται δεν είναι αυτά που φανερώνει και ισχυρίζεται».

«Τους θεατρινισμούς σας να τους αφήσετε έξω από αυτή την αίθουσα. Ήρθατε εδώ να κάνετε τσαμπουκά;», αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.»

Που ήσουν κρυμμένος εσύ ρε παιδί, που χάθηκες;

Σε πείραξε δηλαδή η στάση ενός εργαζομένου και δεν σε πείραξε η στάση της διοίκησης του ΜΕΤΡΟ που δηλώνει απερίφραστα ότι όποιος απεργήσει θα απολυθεί;

Σε πείραξε η στάση ενός εργαζομένου μπροστά στα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και δεν σε πείραξε η στάση του Ντομινίκ και του Όλι;

Είναι στοιχειωδώς ευφυές να ταυτίζεσαι με τον υπουργό της Κυβέρνησης της Υποταγής στους Διεθνείς τοκογλύφους;

Γιατί θα πρέπει να μπαίνει στο ίδιο κάδρο η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά με το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ;
Δεν ζητάμε να λαϊκίσετε κύριε Μητσοτάκη. Ζητάμε αλήθειες και ας πονάνε ενδεχομένως, όμως να ειπωθούν.

Να ειπωθεί με ΑΡΙΘΜΟΥΣ (που δυστυχώς λένε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια) πόσα χρωστά το Κράτος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Γιατί έβαζε τις διοικήσεις των οργανισμών να δανείζονται από τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ώστε να καλύψουν τα ελλείμματα που προέκυπταν από την μη καταβολή των χρημάτων αυτών και τέλος ας μας δείξει κάποιος το τελικό Business Plan, ώστε να καταλάβουμε και εμείς ότι μια αύξηση της τάξης του 40% στέκει ή δεν στέκει.

Να καταλάβουμε τελικά ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ του Μισθολογικού Κόστους και τελικά να κρίνουμε.

Μέχρι τότε βάλτε τα όπλα σας στην θήκη γιατί μας πιτσιλίσατε.



Κριός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.