Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΠΕΛΛΑΣ


"Κύριε Νουσηκύρου, κύριε Πολατιάν, αφήστε τα λουλούδια ν' ανθίσουν."

Μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν το Σάββατο 5/02/2011 στο γήπεδο των Προμάχων, στον αγώνα Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε στο φίλαθλο κόσμο του νομού μας και σε όλους τους αρμόδιους φορείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Καρυπίδη, ο οποίος με τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις του, έσφαξε με χειρουργική ακρίβεια την πρωτοπόρο ομάδα της Α1 κατηγορίας, εφαρμόζοντας κάποιον άλλο, το δικό του, κανονισμό. Κανονισμός ο οποίος εκπορεύεται από τα γνωστά ποδοσφαιρικά μαγειρεία που δυστυχώς θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο.

Με ποια κριτήρια, κύριοι της επιτροπής διαιτησίας, επιλέχθηκε σε αγώνα φωτιά και για τις δυο διαγωνιζόμενες ομάδες, να διαιτητεύσει ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας, αγώνα της Β’ κατηγορίας λόγω ξυλοδαρμού του;

Αληθεύει το γεγονός ότι ο "φέρελπις" αυτός ρέφερι τυγχάνει οικογενειακός φίλος με προπονητή ανταγωνίστριας, προς εμάς, ομάδας; Ο παρατηρητής του αγώνα που παρατηρούσε; Στο Λυκόστομο;

Είναι ή όχι προφάσεις εν αμαρτίαις τα κακόβουλα σχόλια, περί ελλιπούς τεχνικής κατάρτισης της ομάδας μας, που ακούγονται από χείλη υψηλόβαθμων της διαιτησίας του νομού;

Δουλειά των διαιτητών είναι η απονομή δικαιοσύνης στον αγωνιστικό χώρο, όλα τα υπόλοιπα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Είναι τυχαίο το γεγονός πως, εδώ και 18 αγωνιστικές, μόλις πάει να πιάσει η ομάδα το μαγικό +5 της διαφοράς με τους διώκτες μας, έρχεται πάντα κάποιο μαγικό χέρι και μας επαναφέρει στην τάξη;

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πέσουμε αμαχητί στο κυνηγητό που δεχόμαστε, λυπούμαστε μόνο που στηρίξαμε την παρούσα κατάσταση στην ένωση. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.

Δεν δεχόμαστε κύριοι, απλώς να συμπληρώνουμε τον όμιλο που συμμετέχει ο σίγουρος, προαποφασισμένος, πρωταθλητής σας λόγω και μόνου του ονόματος που φέρει. Σκεφτείτε μόνο την πρόθεσή μας να ζητήσουμε από τη γειτονική ένωση Μακεδονίας να αγωνιζόμαστε εκεί από του χρόνου, τι αντίκτυπο θα είχε στους ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο διαδρόμους της χώρας.

Τουλάχιστον στην ΕΠΣ Μακεδονίας επιτρέπουν και σε "χωριουδάκια" όπως ο Σοχός, η Άσσηρος, η Σουρωτή, να γευτούν τη χαρά της Δ΄ Εθνικής. Τελειώνοντας εμάς, τελειώνετε τους ελάχιστους εναπομείναντες ρομαντικούς του νομού που επιμένουν, κόντρα στο ρεύμα, να επενδύουν σε χρόνο, σε χρήμα, σε ψυχή. Κρίμα. Κύριε Νουσηκήρου, κύριε Πολατιάν, αφήστε τα λουλούδια ν’ ανθίσουν.


ΤΟ Δ.Σ. του Π.Α.Σ. "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.