Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

Βοήθησε κι εσύ στο έργο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα". Πως?
  • Στήριξε μας οικονομικά:

- Μπορείς να γίνεις μέλος του Συλλόγου με 20 ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα αυτά χρειάζονται για να καλύψουν ανάγκες όπως στειρώσεις, εμβολιασμούς,διατροφή, ιατρική περίθαλψη στα αδέσποτα, στα έξοδα του αυτοκινήτου του Συλλόγου που μεταφέρει τα σκυλιά στους κτηνιάτρους. Έλα σε επαφή με τα μέλη του Συλλόγου και μάζεψε επιπλέον πληροφορίες. Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας.

- Βρίσκεσαι μακριά και δεν μπορείς να έρθεις σε προσωπική επαφή μαζί μας? Μην στεναχωριέσαι καθόλου γιατί έχουμε λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα: 86473020.

  • Θέλεις να βοηθήσεις αλλά σε "είδος"? Μια χαρά! Δώρισε μας τροφή για σκύλους, αντιπαρασιτικά λουράκια, περιλαίμια ή φάρμακα. Έχουμε πολλούς σκύλους μικρούς, μεγάλους, κουταβάκια, μάνες.
  • Θέλεις να βοηθήσεις αλλά σε έχει πιάσει οικονομική κρίση??? Σου 'χω λύση! Προώθησε τις φωτογραφίες των σκύλων που προορίζονται για υιοθεσία. Ενημέρωσε τους φίλους σου, τους συγγενείς σου, τους γείτονες σου και που ξέρεις!Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σώσει μια γλυκιά φατσούλα από την πείνα και την εξαθλίωση της ζωής στους δρόμους!

Λοιπόν τι λες???? Θέλεις να μην υπάρχουν πια αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους ή όχι???

Επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 4711945


Είσαι στο facebook?

Πάτα : http://www.facebook.com/pages/Syllogos-Philon-Zoon-Aridaias-E-Elpida-Society-Of-Animals-Friends/139424339455277?v=wall

ή : http://www.facebook.com/group.php?gid=120409914660131


Ασχολείσαι με το internet αλλά όχι με το facebook?

Πάτα: http://www.elpidafs.blogspot.com/

Για e-mail :elpidafs@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.