Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 4 ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Η ιστορική επιστολή που απέστειλε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στον Πούτιν και τη Ρωσία για το Διεθνές Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα, που εκκρεμεί επισήμως στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών των 4 Μεγάλων Δυνάμεων Νικητριών του Β΄Παγκοσμίου ΠΟλέμου, ήτοι Ρωσία, ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία!

Περιέχονται πλήθος στοιχείων και ντοκουμέντων, που καταδεικνύουν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα το Διεθνές Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα! Υπάρχει δε σωρεία στοιχείων σχετικά με τη συνεισφορά της Βορείου Ηπείρου και γενικά της Ελλάδας στη Νίκη της Ανθρωπότητας κατά του Ναζισμού, στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Φυλάξτε και κρατήστε τα συγκλονιστικά στοιχεία, χρήσιμα σε ερευνητές, Δημοσιογράφους, Έλληνες -Φιλέλληνες, αλλά και Εκπαιδευτικούς.

Η επιστολή αυτή (ολόκληρος ο φάκελος του Βορειοηπειρωτικού) πρέπει να διδάσκεται ως μάθημα αυτογνωσίας στα παιδιά και τους νέους της Βορείου Ηπείρου, ώστε να νιώσουν τα δίκαια και τα δικαιώμτά τους, αλλά και το σεβασμό που πρέπει να τους οφείλει ολόκληρος σήμερα ο ελευθερος κόσμος, που οφείλει να κατοχυρώσει και τη δική τους Ελευθερία.

Η επιστολή αυτή εμπεριέχεται και στο νέο βιβλίο του Δημήτρη Αλεξάνδρου "ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΕΤΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, Ερωδιός" και στα ελληνικά και στα αγγλικά!

Σήμερα, ανήμερα της Επετείου της Ανακήρυξης της Αυτονομίας (17-2-1914) τη δίνουμε και στο διαδίκτυο, μετά από την είδηση της πραξικοπηματικής απομάκρυνσης του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς Θεοδώρου Οικονόμου από τις μαριονέτες της Αθήνας, επειδή "τόλμησε" να μιλήσει εκεί για "Έλληνες και Βόρεια Ήπειρο"!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ! Εάν στην Απογραφή πληθυσμού του Απριλίου, δεν πάνε ή εμποδιστούν να πάνε οι Βορειοηπειρώτες ή δεν ενθαρρυνθούν όσοι βρίσκονται εκεί, να δηλώσουνε "Ελληνες", το Ζήτημα και τα δίκαια του Ελληνισμού θα σβήσουν, αφού "δεν θα υπάρχουν πια Βορειοηπειρώτες"...

Αυτή τη δουλειά έκανε εκεί ο ευαίσθητος Πρόξενος, ενθαρρύνοντας να δηλώσουν "Ελληνες" στην Απογραφή, κάτι που ενόχλησε τους απάτριδες της Κυβέρνησης του Μνημονίου και τον απέσυραν!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

http://www.noiazomai.net/boreioshpeirosputin.html


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Pella-News: Το Βορειοηπειρωτικό παραμένει εκκρεμές στο συμβούλιο των υπουργών των Εξωτερικών των τεσσάρων νικητριών Δυνάμεων (Ηνωμένων Πολιτειών, Σοβιετικής 'Ένωσης, Βρετανίας και Γαλλίας). Όπως είναι γνωστό στο Παρίσι το 1946 πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη των τεσσάρων νικητριών Δυνάμεων. Στο συμβούλιο των υπουργών των Εξωτερικών και πάλι δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα της Ελλάδος και η Βόρειος Ήπειρος (αντέδρασε ο υπουργός των Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης Mολότωφ) παρέμεινε στην αλβανική επικράτεια. Δεν υπάρχει καμιά άλλη μεταπολεμική διεθνής πράξη που να κατοχυρώνει νομικά το γεγονός ότι η Βόρειος Ήπειρος παραμένει τμήμα της Αλβανίας. H μεθοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας υφίσταται μόνο de facto και όχι de jure. Tο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό ηθικά και νομικά. Σήμερα ανήμερα της 97ης Επετείου της Ανακύρηξης της Αυτονομίας, σας αφιερώνουμε το τραγούδι-ύμνο της Βορείου Ηπείρου με την προτροπή αφιερώσετε το επόμενο 4λεπτο και να δώσετε βαρύτητα στα λόγια του...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.