Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΕΡΡΩΝ

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδηςκ. Δημήτριο Στεργίου. δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης (2/2), από τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νομού Πέλλας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» με έδρα τις Σέρρες Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος» έχει μέλη που προέρχονται από την Πέλλα και, κάθε χρόνο, παρουσιάζει πλούσια πολιτιστική δράση. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την καλύτερη δικτύωση του συλλόγου με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Ακόμη, συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της τουριστικής προβολής και των δυνατοτήτων για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ Πέλλας και Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.