Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΥΔΡΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Δημήτριος (αριστερά) και Απόστολος Καλπακίδης (δεξιά),
πρωτοψάλτες σε Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Βεροίας
και Παναγίας Βλαχερνών Αμαρουσίου αντίστοιχα

Από χτές Δευτέρα 31-01-2011 ξεκίνησαν οι προσπάθειες του πρωτοψάλτη και Καθηγητή Ψαλτικής Δημήτριου Καλπακίδη, για την δημιουργία τμήματος παραδοσιακού τραγουδιού στην Σκύδρα, ανεξάρτητο από το τμήμα Ψαλτικής Τέχνης. Ελπίδα του κυρίου Καλπακίδη είναι να μπορέσει το τμήμα να ανταποκριθεί μέχρι το καλοκαίρι στις προσδοκίες για συμμετοχή σε μουσικές εκδηλώσεις.

Εμείς του το ευχόμαστε περίτρανα!!!

Και για να έχετε μια γεύση από την δουλειά του Καθηγητή Δημήτριου Καλπακίδη δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση "Χριστός εν πόλει Βηθλεέμ", στην οποία έψαλε η Βυζαντινή (Εκκλησιαστική) Χορωδία Δήμου Σκυδρας την οποία και συντονίζει ο ίδιος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 19-12-2010 στο "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ" και την παρουσίασε η ka. Ντίνα Παπαδοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.