Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ-ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ=2-1

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα Εξαπλατάνου αιφνιδίασε στο πρώτο ημίχρονο, που έλεγχε τον ρυθμό. Ευτύχησε να προηγηθεί και παράλληλα στις τρείς καλές φάσεις του Προφήτη για το πρώτο μισό του παιχνιδιού να μην δεχθεί γκολ. Αφού στην πρώτη απέκρουσε σωτήρια ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Δόξας Παρασκευόπουλος, στην δεύτερη το δοκάρι και στην τρίτη ο ρέφερι Ροδοβίτης που έδωσε πλεονέκτημα σε χέρι αμυντικού της Δόξας, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ενώ όπως προαναφέραμε οι Άλμωπες είχαν ευτυχήσει να προηγηθούν στο 36ο λεπτό με δπλή προσπάθεια του Γκόγκου ο οποίος αν και είδε το πέναλτυ που εκτέλεσε να αποκρούει αρχικά ο επίσης πολύς καλός τερματοφύλακας του Άρη Προφήτη Ηλία Γιαζγκουλίδης, στη συνέχεια της φάσης και αφού η μπάλα επέστρεψε πάνω του, πλάσαρε γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη ο Προφήτης μπήκε με άλλο αέρα, ανέβασε στροφές και είχε πολλές ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλευτες, αφού λίγο ο τερματοφύλακας της Δόξας και λίγο τα δοκάρια σταματούσαν τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του. Η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα ήταν αυτή του 60ου λεπτού, αφού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ιωάννου η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1 και δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα. Κι ενώ οι ευκαιρίες του Προφήτη διαδέχονταν η μία την άλλη μέχρι το 76ο λεπτό όπου ο Καλότι σούταρε μέσα από την περιοχή και ο κεντρικός αμυντικός της Δόξας σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα κάνοντας χέρι, που ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε αμέσως και στο επόμενο λεπτό (77') ο Νικολαΐδης εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Η πίστη που έχει αυτή η ομάδα στις δυνάμεις της επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και ο Προφήτης έκανε το απόλυτο, φτάνοντας τις εφτά νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, πολλά συγχαρητήρια πέρα από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό σχήμα, θα πρέπει να δώσουμε και στην νεανική διοίκηση της ομάδος, η οποία σε συνεργασία με κάποιους παλαιούς που ακόμη είναι ενεργοί έχουν καταφέρει να βρίσκεται ο Άρης Προφήτη Ηλία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μόλις μια νίκη από την κορυφή. Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους φίλους της ομάδος από το χωριό και όχι μόνο, οι οποίοι ενισχύουν τις προσπάθειες της ομάδος τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.


Προφήτης Ηλίας (Αντωνάς Νίκος): Γιαζγκουλίδης Δ., Καπετανάκης Ι., Τελιανίδης Α.(C), Δημητριάδης Θ., Παγιούλας Α. (Τρύφωνος Χ.), Χαραλαμπίδης Ι., Αποστολούδας Γ., Ιωάννου Α., Καλότι Ε., Δούμος Χ. (Γεωργιάδης Π.), Νικολαΐδης Γ.


Σκόρ: 0-1 Γκόγκος.

1-1 Ιωάννου (ο ρέφερι το μέτρησε ως αυτογκόλ)

2-1 Νικολαΐδης Γ.


Διαιτητής: Ροδοβίτης Γ.

Επόπτες: Σίπκας Ι., Μανωλάκης Γ.

Παρατηρητής: Ατμακίδης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.