Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-0

Πολύτιμος βαθμός εκτός έδρας.

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του Αετού Σκύδρας μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου την Τετάρτη στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη πραγματοποίησαν ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι που είχαν σαφώς την υπεροχή των ευκαιριών πίεσαν πολύ τους αντιπάλους αλλά στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια αφού το τείχος του Αετού ήταν αδιαπέραστο.


Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας κυνηγάει σαν φάντασμα την ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος αφού η ομάδα μετράει συνολικά 11 ισοπαλίες οι 10 από αυτές εκτός έδρας.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης (ΣΔ Βοιωτίας) με βοηθούς τους Γκούσαρη (ΣΔ Φωκίδος) και Λιανού (ΣΔ Βοιωτίας).


Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Νάστος από την Νίκη Βόλου και οι Σαμαρόπουλος,Νάκας και Βοτάρης από τον Αετό.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): Τάσσος, Καρακώστας, Τσερκέζος, Παπαδήμας, Μαιστρέλης, Σωτρίνης (46 Ολιβερ), Νάστος, Στουρνάρης, Μπουσινάκης (67 Βλαχοκυριάκος), Ναβαρέτε(75 Γραμματικόπουλος), Ντανισιτς.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): Φιρινίδης, Κυριακίδης, Τζαβάρας(50 Μαργιορίδης), Σαμαρόπουλος, Κουλουκίδης, Βοτάρης, Αρβανιτόπουλος (61’Πετρίδης), Καλαιτζίδης, Τσιότσιος, Νάκας (78’ Παπουλίδης), Ινεμπολίδης.


PellaNews/X.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.