Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ=0-1

Σημαντική και παράλληλα αποφασιστικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας Ριζού στο γειτονικό ντέρμπι με τον Νέο Πυρσό Πετριάς.

Με την όγδοη νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια η ομάδα του Ριζού βρίσκεται πλέον μαζί με τον Απόλλων Ραχώνας (που έχει έναν αγώνα λιγότερο) στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και μόλις έναν βαθμό κάτω από την τρίτη θέση που μοιράζονται μαζί τέσσερις ομάδες.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος ομάδα του Νέου Πυρσού Πετριάς που μέχρι το 80ο λεπτό ήταν εξίσου καλή με τους νικητές και έπαιζε το πρώτο της παιχνίδι με τον νέο της προπονητή στον πάγκο, τον πολύπειρο και εκ Ριζού καταγόμενο Στάθη Γρηγοριάδη, είχε ένα παράπονο από τον διαιτητή της συνάντησης Παπαντωνίου Δ., τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Τουρατζίδη Κ., ο οποίος όπως υποστηρίζουν σταμάτησε εκτός μεγάλης περιοχής την μπάλα με το χέρι στο 15ο λεπτό του αγώνα και ενώ ήταν τελευταίος παίκτης και καθώς ο επόπτης γραμμών Κ.Δινάκης είχε σηκωμένη την σημαία του για να υποδείξει την παράβαση στον διαιτητή, ο δεύτερος δεν τον συμβουλεύτηκε. Ενώ στον καταλογισμό του μετέπειτα χαμένου πένταλτι του Ριζού (ύστερα από απόκρουση του Τυριακίδη Κ.) κι ενώ δεν είχε καλή ορατότητα, συμβουλεύτηκε τον επόπτη γραμμών Κ.Δινάκη και καταλόγισε ορθώς το παράπτωμα μετά από χέρι στο 70ο λεπτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο κάθε ομάδα είχε μόνο μια ευκαιρία για γκολ, αλλά από αυτές που δεν θεωρούνται κλασικές. Στην επανάληψη ενώ ο αγώνας ήταν αμφίροπος, και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σημειώσουν το πολυπόθητο τέρμα, η ομάδα του Ριζού σε μια επίθεση της, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Χαρατσίδης και απέκρουσε θεαματικά ο έμπειρος Τυριακίδης Κ. Έξι λεπτά αργότερα, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Κώστας Φωτιάς μετά από μια παλικαρίσια ατομική ενέργεια έγραψε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Πετριά προσπάθησε να ανταποδώσει γρήγορα, αλλά το σουτ του Μιχάλη Σαρρίδη στο 79ο λεπτό πέρασε μόλις λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του πολύ καλού Κώστα Τουρατζίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ριζού είχε δοκάρι με τον Τζαφέρι σο 86ο λεπτό και η ομάδα της Πετριάς που ήταν κουρασμένη δεν κατάφερε μέσω στημμένων φάσεων (φάουλ και κόρνερ) να ισοφαρίσει. Αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησαν έναν καλό αγώνα.


Πετριά (Γρηγοριάδης Στάθης): Τυριακίδης Κ., Σαρρίδης Μ., Ιγνατιάδης Ι., Πορτουλίδης Γ., Μακρίδης Ι. (88΄ Χαραλαμπίδης Γ.), Σαρίδης Α., Σαρίδης Α. (C), Τυριακίδης Α., Κελεσίδης Ν., Ιμβριώτης Φ. (60΄ Ιμβριώτης Ι.), Ιμβριώτης Ν.,

Ριζό (Σελίδης Αλέκος): Τουρατζίδης Κ., Χαρατσίδης Κ., Σταμπολλής Μ., Φουρεράντ Ο., Γρηγοριάδης Γ., Χατζηδημιατριάδης Α. (C) – (88΄ Ισλαμίδης Μ.), Ταφανί Α. (55΄ Τζαφέρι Γ.), Φωτιάς Κ., Σέλγκου Ε., Σεμερτζίδης Φ., Χαρατσίδης Ν. (46΄ Σαρίδης Κ.).


Ο Σκόρερ της συνάντησης Κώστας Φωτίου μας δήλωσε: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξανε πολύ σκληρά και οι δύο ομάδες και ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι σημαντικοί για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνουμε ν΄ανεβούμε. Στόχος μας είναι η άνοδος μέσω των πλέι οφς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.