Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Την Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν, οι εκλογές για την ανάδειξη, νέου διοικητικού συμβουλίου, στον επίσημο σύνδεσμο διαιτητών Πέλλας. Για την προεδρία υπάρχουν 18 υποψήφιοι, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο άλλα ουσιαστικά και πρακτικά, οι συνδυασμοί που διεκδικούν την προεδρία του συνδέσμου είναι δύο. Ο ένας απαρτίζεται από τον νυν πρόεδρο κ Δαμιανό Καρακελίδη και ο άλλος με επικεφαλή τον κ. Ευάγγελο Σιπάκη, που ουσιαστικά στηρίζεται από τον αρχιδιαιτητη του νομου Πολατιάν.

Η κόντρα των 2 πλευρών Καρακελίδη – Πολατιάν καλά κρατεί εδώ και χρόνια και ουσιαστικά αυτές οι εκλογές είναι οι 2η μεταξυ τους (κόντρα) αναμέτρηση (στην προηγούμενη ο Καρακελίδης ήταν ο νικητής με την συγκατάθεση ουσιαστικά του τότε προέδρου κ Τσώτσου που ο Πολατιαν ήταν κόκκινο πανί γιαυτόν).

Τώρα το αποτέλεσμα δείχνει και είναι αμφίρροπο, ουσιαστικά και οι 2 πλευρές δηλώνουν αισιόδοξες, η τωρίνη διοικηση της ένωσης αν και επισήμως δεν παίρνει θέση δείχνει ότι στηρίζει Σηπάκη , ενώ ο πρώην πρόεδρος κ. Τσώτσος που επίσης επισήμως δεν παίρνει θέση λογικά στηρίζει Καρακελίδη.

Το τελικό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα δείξει και την δυναμική και τον συσχετισμό δυνάμεων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο της Πέλλας , στέλνοντας ουσιαστικά σαφέστατο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για την δυναμική στο νομό Πέλλας.

Οι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο είναι οι ακόλουθoi:


Καρακελίδης (επικεφαλής): Σγουρος, Καραντωνης, Κλαζίδης, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Πορτοκαλίδης, Επιτροπάκης, Τσαλκάνης.


Σηπάκης (επικεφαλής): Βασιλειάδης, Δεμερτζής, Ευφραιμίδου, Μπίνος, Ροδοβίτης, Τσίπας, Χαρίσης, Παπαντωνιου.

Το ίδιο μοιρασμένοι είναι και οι υποψήφιοι για της εξελικτική επιτροπή με τους Βυρώζη, Κεσίσογλου, Κορνισορλή, Μελετλίδη, Πατσούκα και Σελεμίδη να είναι οι υποψήφιοι των 2 συνδυασμών.

Οι πρώτοι 9 εκλέγονται για το Διοικητικό συμβούλιο μια που υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο βάσει καταστατικού, ενώ 3 θα είναι οι αναπληρωματικοί. Τρεις εκλέγονται και για την εξελικτική επιτροπή.



matiespellas.gr/Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.