Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Θ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΛΟΥΔΙΑ

Στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού των Υδάτων στα Γιαννιτσά και στον ποταμό Λουδία συμμετείχε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο κ. Θεοδωρίδης (συνοδευόμενος από τις Περιφερειακές Συμβούλους κα Ζωγράφου και κα Καράμπελα) παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και τν Καθαγιασμό των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια, συμμετείχε στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού για τον Αγιασμό των υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, με την ευκαιρία του εορτασμού, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Γρηγόρη Στάμκο, την Υφυπουργό κα Τζάκρη και τον Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Καρασμάνη καθώς και με τις τοπικές αρχές και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά. Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο εορτασμός των Θεοφανείων διατηρεί έναν σημαντικό συμβολισμό για την αναβάπτιση της πίστης μας και των αξιών μας για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το κοινό μας μέλλον. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε και να προβάλλουμε τις αξίες και παραδόσεις του τόπου μας. Μέσα από τον ελληνικό πολιτισμό και τα πανανθρώπινα μηνύματα της Ορθόδοξης πίστης μπορούν να προκύψουν πολλές νέες ιδέες και προτάσεις για τοπική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.