Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ-Α.Σ.ΠΡΟΜΑΧΩΝ=4-1

Στη τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας του Ν.Πέλλας, ο Άρης Προφήτη Ηλία υποδέχτηκε τον Α.Σ. Προμάχων και σ’ έναν αγώνα που δεν θα μείνει στην ιστορία ως ο ποιοτικότερος και οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-1 (ημ. 2-1).


Έτσι, εκμεταλευόμενος το αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Προφήτης έφτασε σε απόσταση μόλις μιας νίκης από την κορυφή, φτάνοντας τους 31 βαθμούς και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Προφήτης προηγήθηκε με γκολ του Νικολαΐδη και η ομάδα των Προμάχων ισοφάρισε γρήγορα με τον Μούγιο, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Νικολαΐδης και πάλι, μετά από φάουλ που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, σαν... άλλος Ροναλντίνιο / Μέσι“ και έγραψε το 2-1. Στην επανάληψη με δύο γκόλ του Καλότι ο Προφήτης διεύρυνε το σκόρ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου.


Άξιο αναφοράς ήταν τ’ ότι οι κερκίδες ήταν μισογεμάτες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, διότι η ομάδα του Προφήτη προέρχονταν από σερί νικών στα τοπικά ντέρμπι με Καλή (εντός 6-1) και Μάνδαλο (εκτός 3-1) και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Οπότε, αν οι φίλοι της ομάδας θέλουν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτά τα στάνταρς και να διαθέτουν δυνατή έδρα, θα πρέπει να δίνουν ανελλειπώς το παρών σε κάθε παιχνίδι και όχι επιλεκτικά.

Προφήτης Ηλίας (Αντωνάς Νίκος): Γιαζγκουλίδης Δ., Καπετανάκης Ι., Τελιανίδης Α.(C), Αποστολούδας Γ., Παγιούλας Α., Χαραλαμπίδης Ι., Ιωάννου Α. (Τελιανίδης Κ.), Νεραντζόγλου Κ. (Τρύφωνος Χ.), Καλότι Ε., Νικολαΐδης Γ., Δούμος Χ. (Δημητριάδης Θ.).

Α.Σ.Προμάχων (Αδραμάνης Σάκης): Νάνος Α.(C), Σατζάκης Σ., Μούγιος Ι., Δίου Γ. (Γιουρούκης Κ.), Δέλλιος Θ., Ατζός Δ., Κώστινας Χ., Νάνος Δ., Ζέρζης Π., Τουμπής Π., Αμπάρης Ν.

Σκόρ: 1-0 Νικολαΐδης Γ.

1-1 Μούγιος Ι.

2-1 Νικολαΐδης Γ.

3-1 Καλότι Ε.

4-1 Καλότι Ε.

Διαιτητές: Καρυπίδης Μ., Δεμερτζής Χ., Καραμίγκος

Παρατηρητής: Χαρίσης

Η δηλώση του σκόρερ Νικολαΐδη μετά των αγώνα: Σήμερα πήραμε μια νίκη επι των Προμάχων, αν και δεν είμασταν και τόσο καλοί όσο στα άλλα παιχνίδια, ωστόσο κρατάμε την νίκη. Τώρα τελείωσε ο 1ος γύρος και η ομάδα πάει καλά, αλλά χρειάζεται και συνέχεια. Η καλή δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα αρχίζει να φαίνεται και θα πρέπει να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε. Στη συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στα Καλύβια, που απαιτεί μεγάλη σοβαρότητα.

ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ'Ι'ΔΗ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.