Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ Θ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 18/1 το απόγευμα, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας των δύο ανδρών και στο επίκεντρο της συζήτησης, με τη συμμετοχή συνεργατών και στελεχών της Περιφέρειας, τέθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση λειτουργίας της Περιφέρειας, την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών και την τοπική-περιφερειακή ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν χωρικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα και αναπτυξιακοί δείκτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο πλαίσιο του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Θεοδωρίδης, με τεκμηριωμένο και παραστατικό τρόπο παρουσίασε το αναπτυξιακό έλλειμμα που παρουσιάζει σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και μία δέσμη πρώτων μέτρων που είναι σημαντικό να προχωρήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι από παλιά γνώστης και φίλος της Πέλλας, έχουμε συνεχή και διαρκή συνεργασία προσπαθώντας να εντοπίσουμε, να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Πέλλας. Στόχος μας είναι η Περιφέρεια να αποκτήσει μία λειτουργική και ευέλικτη δομή όλων των υπηρεσιών της που θα υποστηρίξουν την τοπική-περιφερειακή ανάπτυξη σε μία κατεύθυνση που εγγυάται το εισόδημα των κατοίκων και, ταυτόχρονα, μία υψηλή ποιότητα ζωής. Η νέα γεωγραφία του «Καλλικράτη» δημιουργεί μία νέα αναπτυξιακή προοπτική και, παρά την οικονομική ύφεση, μπορούμε να εντοπίσουμε και να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες προς όφελος των πολιτών και επιχειρηματιών της περιοχής μας».

Για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών καθώς επίσης και των στελεχών και συνεργατών της Περιφέρειας, αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας. Στην κατεύθυνση αυτή έχει εξοπλιστεί κατάλληλα και λειτουργεί στο Διοικητήριο ειδική αίθουσα οργάνωσης τηλεδιασκέψεων.

Ο κ. Ψωμιάδης, κατά την πρώτη του επίσκεψη ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, είχε συνάντηση και με το Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτριο Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.