Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

''ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ'' ΜΕ ΠΟΘΟ

Σίγουρα το επικοινωνιακό επιτελείο της Ρηγίλλης δεν λειτουργούσε μέχρι τώρα με τον πιο αποδοτικό τρόπο αλλά…σε εφημερίδες παραμονή πρωτοχρονιάς ,πριν 17 μέρες , οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η διαφορά ήταν στο 2% 17 μέρες μετά τι άλλαξε τόσο δραματικά και η ψαλίδα πήγε στο 7 και 8 % ;

Μην λησμονούμε ότι απο την 1/1/2011 αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα τρόφιμα, αυξήθηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ, μεσολάβισαν οι “υπέροχες” δηλώσεις πάγκαλου περι κοπριτών κλπ… δεν νωμίζω να είναι τόσο μαζώχες οι Έλληνες!

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται σήμερα στον τύπο είναι τόσο αληθινά όσο και ο πόθος των εκδοτών των συγκεκριμένων φυλλάδων να κρατηθεί το ΠΑΣΟΚ με νύχια και με δόντια στην εξουσία.

Προφανώς δείχνοντας στην κοινή γνώμη ότι η διαφορά των κομμάτων είναι τόσο μεγάλη, υποσυνείδητα περνάει η αντίληψη ότι τα μέτρα , οι πράξεις και τα λεγόμενα των κυβερνώντων είναι κοινωνικά αποδεκτά και άρα προλειάνουν το έδαφος για ακόμη σκληρότερα και απεχθέστερα μέτρα….με τις υγείες μας και έρχονται και αυτά!!!

Υ.Γ. συνεχίστε εκεί στο “έθνος” και στην “καθημερινή¨ να δημοσιεύετε τέτοιες δημοσκοπήσεις και θα ακολουθήσετε τον δρόμο που χάραξε το “βήμα”!!!

__________________________________

Πηγή: http://chrisovergisk.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.