Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ=1-3

ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΡΣΙ (6-1 ΕΝΤΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ), ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 3-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.

ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ... ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ 10' ΚΑΙ ΚΑΛΩΤΗ ΣΤΟ 42'. ΕΝΩ ΣΤΟ 60' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 0-3. ΕΝΩ, Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ 80' ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-3. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ 1ον ΣΤΟ 84' Ο ΤΟΥΜΑΝΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΚΑΙ 2ον ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 0-3. ΔΕΙΤΕ ΤΟ:



...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ -ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ) ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ- ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

Συγχαρητήρια σε όλους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και φυσικά όλους τους φιλάθλους μας για την μεγάλη υποστήριξη τους. Συνεχίζουμε με δουλειά και το κεφάλι χαμηλά. Σεμνά κ ταπεινά και όλα θα πάνε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.