Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντικές παρουσίες στο περίπτερο της Π. Ε. Πέλλας στην 24η Agrotica

Κατά τη διάρκεια της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στον ενιαίο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα αγροτικά προϊόντα και τις τουριστικές δυνατότητες της Πέλλας.

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αντιπεριφερεάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τα στελέχη της Περιφέρειας που συμμετείχαν στο έργο της προβολής και ενημέρωσης. Συνεχάρη μάλιστα τους συντελεστές της διοργάνωσης για τον άρτιο σχεδιασμό και παρουσίαση του περιπτέρου.

Μεταξύ των σημαντικών επισκεπτών του περιπτέρου συγκαταλέγονται και πολλοί αιρετοί της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, όπως ο αρμόδιος σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Αποστολίδης Χάρης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας κα. Μπατζαρά Γεωργία. Το περίπτερο επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στο έργο της προβολής και ενημέρωσης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέλλας κκ. Ανδρίτσος Γιάννης, Ζωγράφου Μαρία, Καράμπελα Μαρία και Νουσηκύρου Άλκης.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσαντάκη και τα στελέχη της Διεύθυνσης που συμμετείχαν στην 24η Agrotica και τους συνεχάρη προσωπικά για την συμβολή τους στην έκθεση. Συζήτησε ακόμη μαζί τους για τις προσεχείς δράσεις προβολής και εξωστρέφειας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Περιφέρειας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι σημαντικό να κεφαλαιοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε πλήρως τις επαφές και το δίκτυο συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει από τις μέχρι σήμερα δράσεις προβολής, ενημέρωσης και διεθνών επαφών που υλοποιήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.