Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στην Π.Ε.Πέλλας παρά τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση

Ανοικτοί παραμένουν οι δρόμοι σ’ όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που διέρχεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παρά την συνεχιζόμενη χιονόπτωση.

Αργά χθες το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη ενώ ολόκληρος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό προκειμένου να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα ανακύπτουν ανάλογα με τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Για την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων έχει δοθεί στην κυκλοφορία το κατασκευασμένο τμήμα της παράκαμψης Πέλλας στο δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά. Η λήψη απόφασης για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων πραγματοποιείται από τους Δήμους, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκτιμώντας τις ειδικότερες συνθήκες που επικρατούν τοπικά.

Αντιπεριφερειάρχης Πελλας
Θεόδωρος Θεοδωρίδης:
Θερμές ευχαριστίες
στο προσωπικό πολιτικής προστασίας,
την τροχαία και την πυροσβεστική
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαριστεί θερμά το προσωπικό πολιτικής προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, τα συνεργεία που πραγματοποιούν το έργο του εκχιονισμού και το προσωπικό της Τροχαίας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που συμμετέχει στις επιχείρησης αντιμετώπισης της κακοκαιρίας. Καθώς η πρόβλεψη του καιρού αναφέρει συνέχιση της χιονόπτωσης, οι οδηγοί που αποφασίζουν να μετακινηθούν παρακαλούνται να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και με επαρκή ποσότητα βενζίνης στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.