Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Επένδυση LEADER στην Πέλλα

Υπογραφή της 6ης κατά σειρά επένδυσης που εντάσσεται στο πρόγραμμα LEADER


Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης:
«Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία»

Υπεγράφη σήμερα, 23/2, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στην
Έδεσσα η σύμβαση για την ένταξη της 6ης κατά σειρά επένδυσης στην Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER. Ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΑΝΠΕ κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνυπέγραψε τη σύμβαση ένταξης της επένδυσης μαζί με τη δικαιούχο του έργου κα. Τόσιου Δήμητρα. Η επένδυση αφορά την κατασκευή και λειτουργία οινοποιείου όπου θα παράγεται κρασί από σταφύλια βιολογικής παραγωγής. Το έργο θα υλοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Αμπελειών του Δήμου Πέλλας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και των πρωτοβουλιών των νέων επιχειρηματιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζεται μέσω του Προγράμματος LEADER. Οι επενδύσεις που εντάσσονται στην κοινοτική αυτή δράση, ιδιαίτερα αυτές που εφαρμόζουν καινοτομικές μεθόδους και χρησιμοποιούν καινοτομικές πρώτες ύλες αποτελούν το καλύτερο αντίδοτο για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Είναι πανθομολογούμενο ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τον πνεύμονα την τοπικής και περιφερειακής οικονομίας ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο και η ποιότητα ζωής των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.