Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Γιαννιτσά: Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες για την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου

Την Τετάρτη 15/2, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που επιβλέπουν το συγκεκριμένο έργο, πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο που πρόκειται να ανεγερθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Η επίσκεψη του κ. Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη των προκαταρκτικών εργασιών από την πλευρά του αναδόχου, της εταιρείας «ΆΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» , που είναι απαραίτητες και πολύ σημαντικές για την υλοποίηση του έργου. Οι εργασίες αυτές αφορούν τις τοπογραφικές εργασίες και τις μελέτες για τη μεταφορά δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης.

Αντιπεριφερειάρχης Πελλας
Θεόδωρος Θεοδωρίδης:
Τήρηση των προδιαγραφών και του
χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο χώρο των εργασιών ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα με χαροποιεί ιδιαίτερα διότι ξεκινά ουσιαστικά η κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Οι τοπογραφικές μελέτες και οι άλλες προκαταρκτικές εργασίες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την τήρηση των προδιαγραφών που έχουμε θέσει για την ποιοτικότερη κατασκευή του έργου. Παρακολουθώ προσωπικά την πορεία αποπεράτωσης των εργασιών και σε συνεργασία με το Δ/ντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας κ. Τελιανίδη, ώστε να τηρηθεί στο ακέραιο το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Η άμεση έναρξη και αποπεράτωση των σχολικών κτιρίων και υποδομών γίνεται πράξη ώστε να χαρίσουμε στα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και ποιοτικότερη παιδεία. Η νέα γενιά χρειάζεται τη στήριξη όλων μας ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε »

Εν κατακλείδι τονίζεται ότι το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από σχολικά συγκροτήματα, όπως το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το 8ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας στα οποία οι εργασίες κατασκευής και τελικής υλοποίησης έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ιδιαίτερες προσπάθειες καταβάλλονται από τον κ. Θεοδωρίδη εξάλλου για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που αφορά την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, στην περιοχή Σμαρέκα, προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενταχθεί και αυτό στο ΕΣΠΑ. Το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζει πλήρη μελετητική ωριμότητα και υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχο κ. Γιάννου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.