Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτοί οι δρόμοι σε όλο το εθνικό και περιφερειακό δίκτυο της Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πελλας
Θεόδωρος Θεοδωρίδης:
Συγχαίρω και ευχαριστώ
το προσωπικό που
εργάστηκε στον τομέα
της πολιτικής προστασίας
Παρά τις αντίξοες συνθήκες (η σφοδρή χιονόπτωση κάλυψε το σύνολο σχεδόν της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας), τόσο οι δρόμοι του εθνικού, όσο και του περιφερειακού οδικού δικτύου παρέμειναν ανοικτοί. Το τελευταίο 24ωρο βρίσκονταν σε ετοιμότητα και συμμετείχαν στην επιχείρηση του εκχιονισμού 16 μηχανήματα με οδηγούς οι οποίοι εργάστηκαν πολλές ώρες σε βάρδιες προκειμένου να παραμείνουν ανοικτά στην κυκλοφορία τα 300 περίπου χιλιόμετρα του εθνικού και περιφερειακού οδικού δικτύου της Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης εκφράζει την ικανοποίησή του για το σημαντικό έργο στον τομέα της πολιτικής προστασίας και σε δήλωσή του αναφέρει: «Συγχαίρω και ευχαριστώ θερμά το προσωπικό πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, των Δήμων, των συνεργείων εκχιονισμού, της τροχαίας και των υπολοίπων εμπλεκόμενων φορέων που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, από νωρίς εχθές το απόγευμα, προκειμένου να διατηρηθεί η βατότητα και η ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας. Καθώς η βελτίωση του καιρού είναι προσωρινή θα απαιτηθεί να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και τις επόμενες ημέρες και ώρες. Όσοι επισκεφτούν την Πέλλα, αλλά και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την ομορφιά του χιονιού και του τοπίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.