Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Λαοθάλασσα και στο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης (βίντεο)

Καρναβάλι Κρύας Βρύσης: Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε

Τι και αν πέρασαν 3 χρόνια «χειμερίας νάρκης». Τι και εάν ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος τον διοργανωτών και ψιλοέβρεχε καθ’ όλη την διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης. Το Καρναβάλι Κρύας Βρύσης απέδειξε ότι είναι σαν γνωστό απορρυπαντικό. Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε.


Οι χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν από νωρίς την Κρύα Βρύση ήρθανε για να περάσουνε ευχάριστα και να ξεχάσουνε για λίγο την οικονομική κρίση και την καθημερινότητα.



Μεταξύ των άλλων παρόντες (αυτούς που καταφέραμε να εντοπίσουμε), ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας κος Στάμκος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Αϊβαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. κ. Καζαντζίδης Σωκράτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πασσαλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κα Μαντζούκη, κ. Δεληγιαννίδης, κ. Παναγιωτίδης, κ. Παπαδόπουλος, κ. Ουραηλίδης, κ. Ψαρράς, κ. Μηλώσης, κ. Φάκας, κ. Παντελίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ζωγράφου – Τσαντάκη Μαρία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νουσηρύκου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καράμπελα, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Τζαμτζής, η πρώην βουλευτής κα Φουντουκίδου, ο πολιτευτής κ. Σταμενίτης, ο πολιτευτής κ. Αντωνίου, ο Διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας.

Οι διοργανωτές, αλλά κυρίως οι συμμετέχοντες, ξεσήκωσαν τον κόσμο με το κέφι και την ζωντάνια τους και τους χάρισαν απλόχερα μια νότα ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Η σημερινή παρουσία των επισκεπτών, παρά τις δύσκολες συνθήκες ωθεί τους διοργανωτές να θέσουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το 2013 όπου και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Οι εκδηλώσεις για την Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης ολοκληρώνονται αύριο Καθαρά Δευτέρα στο εξωκκλήσι Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Λουκά όπου μικροί και μεγάλοι θα γευτούν την παραδοσιακή φασολάδα με την λαγάνα και άλλα εδέσματα και θα πετάξουν (καιρού επιτρέποντος) τον χαρταετό.

Δημήτρης Τσουφλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.