Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εγκαίνια γηπέδου στο Ριζάρι με υπογραφή Δημήτρη Λαφαζανίδη. Ορφέας Ριζαρίου-Εδεσσαϊκός=0-3

Σήμερα 06.11.2011 πραγματοποιήθηκαν στο Ριζάρι τα εγκαίνια (δείτε το βίντεο) και ο Αγιασμός (δείτε το βίντεο) του νέου γηπέδου της τοπικής ομάδος Ορφέα Ριζαρίου παρουσία 350 περίπου φιλάθλων.

Παράλληλα μετά από τον Αγιασμό, πραγματοποιήθηκαν απονομές τιμητικών πλακετών στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου & στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και φίλαθλο της ομάδος του Ορφέα Ριζαρίου κ. Βασίλη Καρρά, από τον Αντιδήμαρχο Έδεσσας και πρόεδρο του Ορφέα Ριζαρίου κ. Γιάννη Μουράτογλου.

Ενώ, απονεμήθηκε στην ομάδα ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου, το κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α΄ -1ος όμιλος ερασιτεχνικής κατηγορίας Πέλλας, για την σεζόν 2010-2011 από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Άλκη Νουσηκήρου.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα της 12ης αγωνιστικής για την Α1 ερασιτεχνική κατηγορία Πέλλας, μεταξύ των Ορφέα Ριζαρίου και Εδεσσαϊκού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εδεσσαϊκός είχε στις τάξεις του έναν πολύ καλό Δημήτρη Λαφαζανίδη, που με δύο δικές του κεφαλιές έβαλε απαγορευτικό στις πιθανότητες να συνδυάσει ο Ορφέας τα εγκαίνια του νέου του γηπέδου με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, τα δύο γκόλ σημειώθηκαν στο 2ο και 49ο λεπτό με κεφαλιές, ύστερα από σέντρες ακριβείας, του έταιρου επιθετικού του Εδεσσαϊκού Στέλιου Ρέτζια και ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας των δύο επιθετικών της ομάδας, αλλά και όλης της λειτουργείας της ομάδος των φιλοξενουμένων γενικότερα, που είχε να αντιμετωπίσει έναν μαχητικότατο και διψασμένο για το θετικό αποτέλεσμα Ορφέα. Τέλος, το 3-0 σημείωσε ο νεαρός Κώστας Παπαγεωργίου με πλασέ, ύστερα από όμορφο σλάλομ και ασσίστ του Νίκου Τσάτσε, ο οποίος πέρασε 4 ποδοσφαιριστές του Ορφέα από τα αριστερά.

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού:
Πασχαλίδης, Ουζούνης, Καπαγιάρογλου, Βοτάρης, Τεκελίδης, Τσόπτσης, Τσόρμπας Ευθ. (77΄Τσάβο), Γκίνης, Κυριακίδης (46΄Παπαγεωργίου), Λαφαζανίδης, Ρέτζια (65΄ Τσάτσε)

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του αγώνα, που σας ετοιμάσαμε.



Και παρακάτω το βίντεο με το 2ο γκολ του Εδεσσαϊκού
με τον Δημήτρη Λαφαζανίδη. (Πηγή βίντεο: εδώ)




Για πολύπλευρη ενημέρωση,
δείτε τα ρεπορτάζ από τις σελίδες των δύο ομάδων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.