Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Από σήμερα οι εκλογές για το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Πέλλας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των είκοσι ένα (21) νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας, θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2011 ημέρες Κυριακή και Δευτέρα στην έδρα του Επιμελητηρίου Πέλλας, 25ης Μαρτίου 13 – Έδεσσα , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3419/2005 και Ν.3943/2011 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Π.Δ. 372/1992, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο Πέλλας και έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2010.

Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 3419/2005 δικαίωμα ψήφου έχουν:


Κάθε μέλος φυσικό πρόσωπο έχει μία ψήφο. Τα νομικά πρόσωπα (Ομόρρυθμες Εταιρείες, Ετερόρρυθμες Εταιρείες, Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, Ανώνυμες Εταιρείες, Συνεταιρισμοί καθώς και τα Υποκαταστήματα) εκπροσωπούνται στις εκλογές ως ακολούθως:

Κάθε προσωπική εταιρεία (Ο.Ε. και Ε.Ε.) μέχρι δύο ψήφους των ομορρύθμων εταίρων της που υποδεικνύονται από τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτών.

Κάθε Ε.Π.Ε., μέχρι δύο ψήφους των διαχειριστών ή ενός διαχειριστή και ενός εταίρου της, που υποδεικνύονται από την εταιρεία.

Κάθε Α.Ε. τρεις ψήφους των εκπροσώπων της, που υποδεικνύονται από το διοικητικό συμβούλιο και μπορεί να είναι μέλη αυτού ή ανώτατα διευθυντικά στελέχη της, που ορίζονται με ειδική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Κάθε υποκατάστημα, μία ψήφο του διευθυντή ή του αναπληρωτή αυτού.

Κάθε αλλοδαπή Α.Ε. και Ε.Π.Ε., μία ψήφο του νόμιμου εκπροσώπου της ή του πράκτορα ή αντικλήτου της υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

Κάθε Συνεταιρισμός, δύο ψήφους του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα ή των αναπληρωτών τους.

Το εκλογικό δικαίωμα ασκείται αυτοπροσώπως από τους νομιμοποιούμενους προς τούτο με μυστική δια ψηφοδελτίων ψηφοφορία. Κανένας ψηφοφόρος δεν δύναται να έχει περισσότερες από μία ψήφους όσες ιδιότητες και αν έχει.

Εκλόγιμοι είναι οι έχοντες τα προσόντα του εκλογέα και διετέλεσαν μέλη του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Κατάλογος των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων - μελών υπάρχει στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πέλλας(Έδεσσα – 25ης Μαρτίου 13) και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το τμήμα κατάταξης και τις οικονομικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.: 23810 – 26555 και 23810 – 26556.


Ο Πρόεδρος

Της Εκλογικής Επιτροπής

Νικόλαος Τσίτρος

(Πρωτοδίκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.