Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο Βόρας, το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας

Το βραβείο του καλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας, απέσπασε το -δικό μας, εδώ στην Πέλλα- χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα (παλιό όνομα "Καϊμακτσαλάν"), στα πλαίσια της έκθεσης Philoxenia 2011.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν βραβεύτηκε ως καλύτερο
χιονοδρομικό κέντρο στο πλαίσιο του διαγωνισμού
“Philoxenia Τourism Awards” - Παραλαβή του βραβείου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας απέσπασε το πρώτο βραβείο (βραβείο κοινού) στην κατηγορία «καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο» (προορισμός της χρονιάς), στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Philoxenia Tourism Awards» που πραγματοποιήθηκε ενόψει της διοργάνωσης της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/11) στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία των υφυπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού, κ.Γιώργο Νικητιάδη και κ.Πέτρο Αλιβιζάτο.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών, τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες, ενώ απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία, που διοργάνωσε για 6η χρονιά η HELEXPO.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που παρέλαβα το βραβείο. Αισθανόμαστε όλοι μεγάλη ικανοποίηση γιατί το συγκεκριμένο βραβείο αντανακλά την αγάπη του κόσμου για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Πέλλας. Η βράβευση έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειες των ανθρώπων που στηρίζουν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, εργαζόμενοι με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με τη μέγιστη ασφάλεια. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο οι απαράμιλλες φυσικές πίστες που διαθέτει το βουνό, σε υψόμετρο πάνω από 2500 μέτρα, αλλά η συνολική εμπειρία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες στην περιοχή και στην οποία συμβάλλουν οι κάτοικοι και οι τουριστικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Στην Πέλλα έχουμε επενδύσει στον εναλλακτικό ποιοτικό τουρισμό και η σημερινή βράβευση μας δίνει το κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη, τα στελέχη των υπηρεσιών, τους κοινωνικούς εταίρους και την τοπική κοινωνία επεξεργαζόμαστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης στο οποίο ο ποιοτικός τουρισμός αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή» Να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία Καλύτερος ορεινός, ή εξοχικός προορισμός ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος κατέλαβε την 5η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.