Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στην Ταϊβάν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Επίσημη επίσκεψη στην Ταϊβάν πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μετά από πρόσκληση που του απεύθυνε η Πρέσβης της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην

Ελλάδα κα. Elizabeth Y. F. Chu.

Ο κ. Θεοδωρίδης μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου, τον Διευθυντή Τουριστικής Προβολής της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Ευάγγελο Κυριακού και την υπεύθυνη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Άγρα και στέλεχος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας κα. Ειρήνη Σκούλη πρόκειται να προβάλλουν τα τουριστικά ενδιαφέροντα της Πέλλας κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ταξιδιωτικής Εκθέσεως της Ταϊπέι, η οποία πραγματοποιείται από 11 έως και 14 Νοεμβρίου. Η κα Πρέσβειρα μεσολάβησε ώστε η Ταιβάν να διαθέσει δωρεάν ένα περίπτερο για την αντιπροσωπεία από την περιοχή μας στην Έκθεση η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς συνεργασιών, καθώς απευθύνεται στις απομακρυσμένες αγορές της Ασίας και χώρες των λεγόμενων αναδυόμενων οικονομιών του Ειρηνικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μία σημαντική τιμή που μας έκανε η κα. Πρέσβειρα με την πρόσκλησή της να παραβρεθούμε και να προβάλλουμε τουριστικά την Πέλλα, αλλά και την Ελλάδα στη διεθνή τουριστική έκθεση. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στην Ταιβάν και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτήν την πρώτη παρουσία μας σε μία πολλά υποσχόμενη αγορά. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να έχουμε μία αξιοπρόσεκτη συμμετοχή και ελπίζω ότι οι θετικές πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και δικτύωσης θα συνεχιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.