Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ένας χρόνος "Εκφράσου ελεύθερα" ...Χρόνια Πολλά

Πέρασε ένας χρόνος (και μια εβδομάδα...) από την λειτουργία του ιστολογίου "Εκφράσου ελεύθερα" (ήτανε... 10 Νοεμβρίου 2010). Θυμάμαι σαν τώρα την στιγμή που έπαιρνα την απόφαση να δημιουργήσω αυτό το ιστολόγιο. Τα βράδια που ξόδεψα με αστείρευτο μεράκι ώστε να δημιουργήσω κάτι το οποίο θα μπορώ να το μοιράζομαι με κάποιους ανθρώπους. Έτσι απλά...δίχως συμφέροντα και σκοπιμότητες. Δεν είχα ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με κάτι παρόμοιο και πραγματικά στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Ευτυχώς υπήρχε ο Νίκος, ένας πολύ καλός φίλος και ιδιοκτήτης του Α! μπε μπα Blog! το μπινελικοδρόμιο, όπου πέρα από εμπνευστής μου ήταν και ο άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. Σε αυτόν τον ένα χρόνο ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους και πιστεύω πως η φιλία είναι κάτι που μένει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με ακολουθήσατε. Το Εκφράσου ελεύθερα συνέχεια ανανεώνεται, έγινε ιστολόγιο...έγινε ραδιοφωνικός σταθμός...και τώρα γίνεται κοινωνικό δίκτυο. Θα μου δίνατε μεγάλη χαρά αν γινόσασταν μέλη στην νέα προσπάθεια που γίνεται για ένα ελληνικό κοινωνικό δίκτυο το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση www.savvast.wall.fm.

Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Σάββας Τριανταφυλλίδης

Επικοινωνία:


__________________________________________________________
Η παραπάνω δημοσιοποίηση είναι αντιγραφή από το εξαιρετικό ιστολόγιο "Εκφράσου ελεύθερα" του φίλου και συνεργάτη στο Pella-News κ. Σάββα Τριανταφυλλίδη, γiα την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργείας του προσωπικού ιστολογίου του. Χρόνια Πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.