Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΠΑΟ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ=5-0 ...με χατ-τρικ του Λάφα

Με χατ-τρικ του Δημήτρη Λαφαζανίδη ο Εδεσσαϊκός, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής «γάζωσε» την Φιλώτεια με 5-0. Ένα ματς, το οποίο καταγράφηκε ως το πρώτο επίσημο στην Α1 για τον νεαρό διαιτητή Χρήστο Γ. Παναγιωτίδη, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι...

η ομάδα του Σέρτζιο Τσολάκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 37’ με τον Στέλιο Ρέτζια και ανέβασε στροφές στην επανάληψη, σημειώνοντας 4 γκολ, δημιουργώντας πληθώρα άλλων ευκαιριών για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Ενώ, στον αντίποδα η ομάδα της Αλμωπίας παραδόθηκε πλήρως στην πασιφανή ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
●Στο 37’ ο Στέλιος Ρέτζια με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ όταν το πρώτο σουτ πλασέ από την μικρή περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Δημητριάδης αλλά στην επαναφορά με εξ επαφής βολέ έγραψε το 1-0.
●Στο 46’ο Παύλος Καπαγιάρογλου με ωραία προσπάθεια και πάσαρε στον Δημήτρη Λαφαζανίδη που από κοντά με πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 2-0.
●Στο 49’ ο νεαρός και φέρελπις Κώστας Παπαγεωργίου με υποδειγματική πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Λαφαζανίδη με κοντινό βολέ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
●Στο 55’ με δημιουργό και πάλι τον Κώστα Παπαγεωργίου ο έμπειρος στράϊκερ των Τριαινοφόρων Δημήτρης Λαφαζανίδης με κοντινό σουτ κάνει χατ-τρικ και παράλληλα το 4-0.
●Τέλος, στο 80’ ο νεοεισελθών νεαρός και φέρελπις Βασίλης Τσόρμπας έβγαλε υποδειγματική πάσα στον επίσης νεοεισελθών Δημήτρη Γκόγκο που με κοντινό σουτ πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το τελικό 5-0, και να πανηγυρίσει το παρθενικό γκόλ που σημείωσε με την φανέλα του Εδεσσαϊκού.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
67’ Ο διαιτητής του αγώνα κ. Παναγιωτίδης απέβαλε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ίδιο λεπτό τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Νάνο ο οποίος τράβηξε από την φανέλα τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Γκόγκο και αμέσως μετά είδε την δεύτερη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Η τριπλέτα των διαιτητών του αγώνα ήταν ο κ. Παναγιωτίδης, με βοηθούς τους Κελεσίδη-Αποστολούδα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Γεωργίου, Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης, Βοτάρης, Τσόπτσης (65’ Λούσης), Παπαγεωργίου, Γκίνης, Λαφαζανίδης (58’ Γκόγκος), Τσόρμπας Ε. (58’ Τσόρμπας Β), Ρέτζια.

ΠΑΟ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ: Δημητριάδης, Νάνος, Κόκλης (55’ Γρηγοριάδης), Μπακάρης, Ίσκος, Καραδοσίδης, Λεμονίδης, Γκάγκας (60’ Πασχούλης Μ.), Τσόρμπας Ν. (60’ Κατσαρός), Πασχούλης Δ, Στάγγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.