Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Oι ΗΠΑ χτύπησαν την Τουρκία με σεισμό 7.3 ρίχτερ

Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο προ ημερών, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο.


Σύμφωνα με την αναφορά , ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημενα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλσσα, ανιχνευσαν τις τελευταίες 36 ώρες. ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πρίν ο σεισμος χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.



Η αυξηση της θερμοκρασίας της ιονοσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν οτι ειχε ενεργοποιηθεί το γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με εδρα τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα , πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς. Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό να διαταράξει σοβαρά η και να αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κινδυνο τις ισοροπίες και επιλογες των ΗΠΑ στην περιοχή . Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύραξη στην περιοχή μετα και από τις κατηγορίες των τούρκων οτι η αυξηση της δύναμης των Κούρδων οφείλεται κυρίως από την υποστηριξη του Ισραήλ πρός αυτούς.




Οι ρώσοι αναλυτες θεωρούν οτι το master plan των ΗΠΑ είναι ο διαμελισμός μιας σειρας κρατων και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κατάσταση . Ηδη, τα τελευταία 25 χρόνια διαμελισαν στα "εξ ων συνετέθησαν" την Σοβιετική Ενωση, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν. το Ιράκ και τώρα την Λιβυη. Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική Αραβία


Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πρίν από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.



Οσον αφορά την τεχνολογία και εξελιξη του υπερόπλου πρόκλησης σεισμικών καταστροφών εχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε απο τους Σοβιετικούς κατα τής Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό ( με υπόγεια έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στή Περσία) μεγέθους 7,4 ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978. Οι αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του 1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ στην Γιουγκοσλαβία.

_________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.